×

Boka Tid

Fyll i formuläret eller ring mig på 072-312122 så hjälper jag dig så fort som möjligt.

  ×

  Telefonnummer

  +46-72 200 89 17

  Vem är jag?

  Hej, mitt namn är Stig Öhlund. Sedan 1997 har jag varit verksam som fastighetsmäklare i både Oslo och Kalix. Under dessa år har jag hjälpt över 1 300 säljare att ändra sin bostadssituation, och jag har bistått ännu fler köpare i jakten på sin drömbostad.

  Jag är ytterst tacksam för all den erfarenhet mitt arbete som fastighetsmäklare gett, och alla glada minnen mina kunder delat med mig. Nu efter närmare 20 år som mäklare tar jag det naturliga steget vidare, till den ekonomiska familjerätten. Naturligtvis kommer jag även att bistå med rådgivning inom fastighetsrätt.

  Jag är född och uppväxt i min vackra hemby Storön. Havet och naturen har alltid varit viktigt för mig. Min härliga familj innehåller två sportintresserade pojkar på 9 och 11 år som heter Oskar och Leon, och för att inte glömma min livspartner och fru Hanne som kommer från Norge.

  Jag älskar att idrotta och tävla. Detta är en av mina goda egenskaper då det att vara tävlingsinriktad verkligen får människor att vilja förbättra sig och göra sitt yttersta. Att göra sitt yttersta är för mig är att skapa den bästa lösningen för kunderna efter de behoven kunden har.

  29 april, 2019